WOL

Onze akoestische panelen bestaan hoofdzakelijk uit 100% natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige Zwitserse scheerwol. In tegenstelling tot synthetische materialen biedt een natuurproduct zoals wol aanzienlijke voordelen. Zo is wol zelfreinigend, stofwerend en brandvertragend (B1 naar DIN 4102-1). Bovendien reinigt wol de lucht in de ruimte en zorgt het voor een constante temperatuur.

 

De panelen worden gestanst in een gigantische mal. De randen worden langzaam en zeer nauwkeurig verhit, tot zich een paneel vormt. De panelen hebben een zachte loden wol afwerking en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De binnenkant van de panelen is opgebouwd uit verschillende lagen die in verschillende diktes geperst worden. Hierdoor wordt midden én hoog frequentiegeluid optimaal geabsorbeerd. De panelen hebben dan ook een NRC waarde variërend van  0,85 tot 0,95. 

 

WOL

Silentium-vocht.png

reguleert

luchtvoCHtigheid

silentium-smile.jpg

onderhoudsvrij

Silentium-huisstof.png

stofwerend

COLLECTIE

Onze akoestische wolpanelen van Silentium Acoustics kunnen op verschillende manieren worden toegepast: aan de muur, als bureaupaneel, als plafondpaneel of als scheidingspaneel. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om meer over het systeem te weten te komen.