top of page
  • Silentium Acoustics

De luchtzuiverende en geluidsreducerende wollen panelen; Woopies

Een van de meest verkochte producten voor het reduceren van geluid zijn onze Woopie panelen. Ze zijn gemaakt van Zwitsers schapenwol en hebben maar liefst een Alpha waarde van minimaal 0,85Voor het reduceren van geluidsoverlast worden de Woopies vaak ingezet in kantoorpanden. Zowel op de werkvloer als in bijvoorbeeld de hal, kantine of meetingruimtes zorgen de Woopies dat geluid op een stijlvolle manier wordt gereduceerd.

De Woopie panelen worden gemaakt in 41 kleuren en passen hierdoor moeiteloos in elk interieur, ze kunnen opvallen of juist inblenden, net welke keuze gemaakt wordt.

De Woopies zijn verkrijgbaar in twee versies


De original

Prachtige panelen met platte afwerking aan de zijkant. In vierkant, rond of rechthoekig formaat aan te passen aan de benodigde m3. De panelen worden bevestigd met magneten die onzichtbaar aan de achterkant zijn bevestigd. Hierdoor kunnen de Woopies makkelijk verplaatst worden of vervangen indien er bijvoorbeeld een andere kleur gewenst is.Nieuw; De light versie

Is verkrijgbaar in evenveel kleuren als de originele variant. De afwerking is iets eenvoudiger, evenals het ophangsysteem. Hierdoor is de light versie minder kostbaar in aanschaf. Het resultaat en de Alpha waarden zijn identiek.
Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor een specifieke situatie?

Of Benieuwd hoe de panelen eruit zien en voelen?


Maak een afspraak in onze showroom en we laten het graag zien!

Comments


bottom of page