top of page
kurk wand

UBEEO - PLANTENWAND

Silentium Acoustics heeft met deze combinatie van kurken wanden en een groene plantenwand de natuur binnengebracht in het kantoor van Ubeeo in Rotterdam. 

Plantenwand

BRUNEL - PLANTENWAND

Voor het nieuwe kantoor van Brunel heeft Silentium Acoustics in samenwerking met
Heyligers Architects groene plantenwanden geïnstalleerd voor een natuurlijke uitstraling

Groen plantwand
wollen-panelen

HOLIDAY INN - GROENE PLANTENWAND

HOTMART - WOLLEN PANELEN

Silentium Acoustics heeft na de renovatie van Holiday Inn in Voorburg een stralende groene plantenwand in de lobby geplaatst.

Voor Hotmart heeft Silentium Acoustics rust gecreëerd in de kantoortuin en in de vergaderruimtes. 

Plantenwand
Plantenwand

HOBIJ - GROENE JUNGLE WAND

iCHOOSR - KURK,WOL EN GROENE WANDEN

Silentium Acoustics heeft bij uitzendbureau HOBIJ in Veghel de ontmoetingsruimte een natuurlijke uitstraling gegeven door het plaatsen van een onderhoudsvrije plantenwand.  

Voor iChoosr heeft Silentium Acoustics een oase van rust gecreëerd midden in het centrum van Amsterdam. Een combinatie van kurk, wol en planten. 

Groene plant wand
wand kurk plaat

ZUIDTOREN - GROENE WAND

OLYMPIC HOTEL - KURK

Silentium Acoustics heeft de liftschaft in de hal van de Zuidtoren voorzien van een groene plantenwand.  Een mooie manier om de ontvangsthal een rustige, verwelkomende uitstraling te geven. 

Silentium Acoustics heeft het Olympic hotel voorzien van 300 vierkante meter cork strips in natural color. 

montessori-selma-22-small
slaapkamer-metalegance

MONTESSORI LYCEUM - AKOESTISCH PANEEL

SLAAPKAMER - METALEGANCE

Silentium Acoustics heeft het muzieklokaal en de gangen van het Montessori Lyceum voorzien van wollen panelen voor en optimale akoestiek. 

De Metalegance Platin Cement geven de slaapkamer van @tendesign_bergen een industriël en modern gevoel. Gemaakt van natuurlijk metaalgranulaat en aluminium.

Kurkplaat

TASTE TAILORS - PRIMECORK

30c4ae_6c4d6224e85242328db150bc56247104~

VINOTHEK - KURK

In samenwerking met Dubbel M heeft Silentium Acoustics voor Taste Tailors in Utrecht 250 vierkante meter Primecork leather geleverd. Het resultaat is prachtig!

De Vinothek Hauser in Zwitserland staat voor wijnen die inspireren. De filosofie van de Vinothek: " Wie bieden hier uitsluitend wijnen aan die ons persoonlijk inspireren of waarmee we en heel persoonlijk verhaal associeren.

 

Helsinki-Central-Library-Oodi-ALA-Archit
metalegance-rolling-collections-6-small.

CENTRAL LIBRARY OODI - KURK

COLLECTIONS - METALEGANCE 

Oodi is Helsinki's nieuwe centrale bibliotheek en ontmoetingsplaats. Het zal naast als bibliotheek ook fungeren als huiskamer voor de bewoners van de stad. 

Collections in Amsterdam is een fashion warehouse. Ze zijn net verhuisd naar een nieuwe locatie en hebben gekozen voor onze Metalegance Rolling voor in de entree. 

Wandkurk tegel

AIRPORT - KURK

Er is gekozen voor de Organic Blocks Senses en Drop, vanwege de vloeiende vormen. Deze modellen geven de ruimte een modern uiterlijk en brengen rust en harmonie over.

bottom of page