Onze planten en mossen worden geteeld op gecertificeerde kwekerijen. Voor ons is het erg belangrijk dat het mos speciaal wordt gekweekt en niet illegaal uit de natuur wordt gehaald. Onze kwekers zorgen voor de best mogelijke omstandigheden om een optimale oogst te creëren.

 

De oogst wordt zorgzaam met de hand gedaan. Vervolgens worden de geoogste planten en mossen met de hand gesorteerd. Alleen de planten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, worden voor onze producten gebruikt.

 

Natuurlijke conservatie houdt de planten permanent mooi en zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. In het proces wordt het water in de plant vervangen door glycerine en wordt het chlorofyl vervangen door natuurlijke voedselkleuring. Door dit proces zijn de planten en mossen 100% onderhoudsvrij.

 

Artistieke bloemisten plaatsen de planten en mossen met de hand om groene designobjecten en complete muren te maken. Met veel aandacht voor detail is elke plantenmuur uniek en handgemaakt. 

 

GROENE WANDEN

NATUURLIJK

silentium-natural.jpg

onderhoudsvrij

silentium-smile.jpg
silentium-natural2.jpg

natuurlijke conservatie

COLLECTIE

Silentium Acoustics brengt letterlijk de natuur in huis, door middel van onze planten en mossen. Natuur en design komen hierbij samen. Onze groene muren zijn op elk oppervlak toepasbaar: op wanden, plafonds, meubilair en nog veel meer. De planten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar creëren ook een aangename sfeer en een gevoel van rust. Daarnaast hebben de planten een positieve invloed op de akoestiek in de ruimte.

 

Jungle.jpg
plant-island.jpg
silver-moss.jpg
Flat-pole-moss.jpg
flat-moss.jpg
jungle-side.jpg
pland-island-side.jpg
silver-moss-side.jpg
flat-pole-moss-side.jpg
flat-moss-side.jpg

 jungle

plant island

Silver moss

flat/pole moss

flat moss

ONDERHOUDSVRIJ

Een natuurlijk conserveringsproces maakt de plant een duurzame oplossing. Op deze manier kunnen de groene wanden jarenlang mooi blijven en behouden zij hun natuurlijke uitstraling. Het beste van alles: de planten hebben geen water of licht nodig dankzij dit speciale, ecologische proces.

 

SPECIAAL OP MAAT

Een ervaren productieteam is verantwoordelijk voor het op maat maken van de groene wanden. Ieder product wordt met de hand gemaakt, waardoor projecten op maat kunnen worden gerealiseerd. Bent u geïnteresseerd in speciale vormen of logo’s: Silentium Acoustics geeft u graag advies! 

SPECIFICATIES

  • Geprepareerd in Nederland 

  • Gebruik van natuurlijk glycerine en natuurlijke kleurstoffen 

  • Duurzame investering

  • Geen daglicht of water nodig

  • Onderhoudsvrij

  • Milieuvriendelijk - het blad groeit in de vrije natuur​

  • De planten zijn niet gekweekt dus CO2-neutraal. 

  • Kan op elke locatie binnen geplaatst worden

  • Kostenbesparing in 5 jaar tijd

silentium-groen-banner2.jpg
Ichoosr-selma-rijkhoff-34klein.jpg