top of page

Onze planten en mossen worden geteeld op gecertificeerde kwekerijen. Voor ons is het erg belangrijk dat het mos speciaal wordt gekweekt en niet illegaal uit de natuur wordt gehaald. Onze kwekers zorgen voor de best mogelijke omstandigheden om een optimale oogst te creëren.

 

De oogst wordt zorgzaam met de hand gedaan. Vervolgens worden de geoogste planten en mossen met de hand gesorteerd. Alleen de planten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, worden voor onze producten gebruikt.

 

Natuurlijke conservatie houdt de planten permanent mooi en zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. In het proces wordt het water in de plant vervangen door glycerine en wordt het chlorofyl vervangen door natuurlijke voedselkleuring. Door dit proces zijn de planten en mossen 100% onderhoudsvrij.

 

Artistieke bloemisten plaatsen de planten en mossen met de hand om groene designobjecten en complete muren te maken. Met veel aandacht voor detail is elke plantenmuur uniek en handgemaakt. 

GROENE WANDEN

NATUURLIJK

natuurlijk

onderhoudsvrij

comfortable
duurzaam

natuurlijke conservatie

COLLECTIE

Silentium Acoustics brengt letterlijk de natuur in huis, door middel van onze planten en mossen. Natuur en design komen hierbij samen. Onze groene muren zijn op elk oppervlak toepasbaar: op wanden, plafonds, meubilair en nog veel meer. De planten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar creëren ook een aangename sfeer, werken stress verlagend en geven een gevoel van rust. Daarnaast hebben de planten een positieve invloed op de akoestiek in de ruimte.

jungle plantwand
planten gemixt
silver moss tegel
moss tegel mix
mos tegel aards
zijkant jungle plantwand
plant tegel groene wand
mos tegel voor de wand
mos tegel mix
mos tegel plat aards

 jungle

plant island

Silver moss

flat/pole moss

flat moss

ONDERHOUDSVRIJ

Het natuurlijke conserveringsproces maakt van de groene wand een duurzame oplossing. De wanden blijven jarenlang mooi en behouden de natuurlijke uitstraling. Het beste van alles: de planten hebben geen water of licht nodig dankzij dit speciale, ecologische proces.

SPECIAAL OP MAAT

Een ervaren productieteam helpt bij het op maat maken van de groene wanden. Ieder product wordt met de hand gemaakt, waardoor projecten op maat kunnen worden gerealiseerd. Bent u geïnteresseerd in speciale vormen of logo’s: Silentium Acoustics geeft u graag advies!

SPECIFICATIES

  • Duurzaam geproduceerd in Nederland 

  • Gebruik van natuurlijk glycerine en natuurlijke kleurstoffen 

  • Duurzame investering

  • Geen daglicht of water nodig

  • Onderhoudsvrij

  • Milieuvriendelijk - het blad groeit in de vrije natuur​

  • De planten zijn speciaal gekweekt en CO2-neutraal. 

  • Kan op elke locatie binnen geplaatst worden

bottom of page