top of page
  • Silentium Acoustics

Welke voordelen biedt de groene wand van Silentium Acoustics?

Binnen het assortiment van Silentium Acoustics is er naast de wand- en plafondelementen van wol en kurk ook een selectie van planten en mossen die samengevoegd kunnen worden tot een

onderhoudsvrije groene plantenwand.









Voordelen van een groene wand van Silentium Acoustics

- 100% natuurlijk

- Onderhoudsvrij

- Natuurlijke conservatie

- Met de hand samengesteld

- Speciaal op maat gemaakt

- Duurzaam gekweekte mossen en planten







Het mummificatieproces

De planten en mossen die gebruikt worden voor een groene wand worden speciaal gekweekt voor de productie. Voordat de planten en mossen in de wand geplaatst worden ondergaan ze een proces van natuurlijke conservatie. Hierbij wordt het water in de plant vervangen door glycerine. En het chlorofyl, wat in de plant zorgt voor haar kleur, wordt vervangen door natuurlijke voedselkleuring. Door dit proces van natuurlijke conservatie blijven de mossen en planten mooi van kleur en zijn ze 100% onderhoudsvrij.



Geen maandelijks onderhoud meer nodig

Door het conserveren van de planten en mossen hebben ze geen water meer nodig om mooi te blijven, ook is een onderhoudsabonnement niet nodig en is er geen speciale verlichting vereist. De planten worden speciaal met de hand samengesteld door ons vakkundige team, voordat de wand aan de muur bevestigd wordt. Elke wand is hierdoor uniek en helemaal op maat samen te stellen.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groene planten wand? Neem contact met ons op, we laten het je graag zien!


bottom of page