top of page
  • Silentium Acoustics

Activite Verpleeghuis Rijnzathe.


Rijnzathe is een appartementencomplex met 85 zorgappartementen , een apotheek, huisartsenpraktijk, kantoren en ontmoetingscentrum. Het complex is zo gebouwd en ingericht dat de bewoners nog steeds in een grootte mate van zelfstandigheid kunnen leven.

Na ingebruikname van het complex werd al snel duidelijk dat er in de kantoren, dagbestedingsruimten, flexruimten en huiskamers teveel geluidsoverlast/nagalm was wat als storend werd ervaren.Activite heeft hierop een onafhankelijk bureau ingeschakeld om metingen te laten doen en een adviesrapport op te stellen. Dit rapport was het uitgangspunt voor het aanvragen van offertes bij diverse leveranciers van akoestische oplossingen. Na ontvangst van de offertes is een “second opinion” aangevraagd bij Silentium Acoustics. Aan de hand van metingen door onze gecertificeerde geluidsexpert, hebben wij een advies vorm gegeven toegespitst op de ruimte met de toepassing van onze wollen wandpanelen model “Woopie”. Met onze oplossing realiseerde we een kostenbesparing van liefst 60%.


Woopie wollen plafond- en wandpanelen hebben een geluidsabsorptiewaarde van NRC 0,94 (toepassing panelen 43mm dik met toevoeging woldeck), zijn brandveilig, zeer eenvoudig te monteren door geïntegreerde magneetverbinding, luchtzuiverend (wol zuivert de lucht) en zijn in 41 kleuren verkrijgbaar waardoor ze in ieder design passen.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifieke situatie? Of wil je de panelen komen bekijken? Maak een afspraak bij ons in de showroom, we laten het je graag zien.

Yorumlar


bottom of page